Termeni si Conditii

PRETURI

Preturile prezentate pe site includ TVA

Transportul  este gratuit pentru comenzile de peste de 150 RON
In zona de acoperire curierului URGENT CARGUS: http://www.urgent-curier.ro/articol/30/acoperire -nationala

POZELE AU CARACTER INFORMATIV SI NU REPREZINTA O OBLIGATIE CONTRACTUALA. NUANTELE SUNT DIFERITE  DE LA MONITOR LA MONITOR,IN FUNCTIE DE TIPUL SI SETARILE FIECARUIA.

RETUR
PUTETI RETURNA PRODUSELE ACHITATE IN TERMEN MAX DE 7 ZILE

In orice situatie de returnare a produselor CHIAR SI CAND COLETE O PRODUSE ESTE DETERIORATE.
Produse cu defecte de fabricatie,gresit livrate. Acesta trebuie sa fie in aceeasi stare,in ambalajul original,cu etichetele intacte si impreuna cu toate documentele care i au isotit (factura si embalajul original).Produs returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari,fara defecte, cu exceptia defectele deja semnalate de client in corespondenta cu MalikaColors.ro.

Conform art. 16 din U.O.G. 34/2014 MalikaColors.ro  isi rezerva dreptul de a  nu accepta returnarea produselor care prin natura lor nu potfi returnate sau care se pot degrada.ori deteriora rapid cum ar fi produse de unica folosinta, sau produse cosmetice desigilate.Produsele ce constitutie un set trebuie  returnate ca set.

IN CAZUL IN CARE OPTATI PENTRU RETURNAREA UNUI PRODUS VA OFERIM OPTIUNILE DEMIA JOS:
Va rugam sa verificati continutul pachetului primit in prezenta agentului transportatorului. Daca la primirea coletului,produsul este deteriorat,va rugam sa mentionati acest fapt pe formularul si sa reclamati imediat acest fapt telefonic la numarul 0722 970767 sau la adresa de mail comenzi@malikacolors.ro.

Daca pachetul ajunge la dumneavostra deteriorat,va rugam sa refuzati primirea acestuia si sa anuntati de acest lucru team Malikacolors .ro  in ziua primirii coletului la numarul  de telefon
0722 970767 sau la adresa de mail office@malikacolors.ro. In caz contrar,orice reclamatie . Ulteriora este nevalabil. TAXELE DE TRANSPORT PENTRU RETUR SUNT SUPORTATE INTEGRAL DE CLIENT.

CONDITII RETURNARE PRODUSELOR
Produsul trebuie returnat nedesfacut ,in ambalajul original.
Taxele de transport pentru retur sunt suportate integral de client . In cazul stornari produselor ,costurile initiale nu se inapoiaza.
Returnarea  banilor se face prin aceeasi metoda prin care ati efectuat plata.

MAGAZINUL ON LINE WWW.MALIKACOLORS.RO
RESPECTA INTIMITATEA NU VA DIVULGA DATELE INTRODUSE DE DUMNEAVOSTRA  LA INREGISTRARE CATRE TERTE PARTI.
Malika Colors nu incurajeaza Virus on line ,nu furnizeaza adresa de e -mail  dumneavostra terte parti si persone fizice sau juridice ,nu vinde, nu ofera ,adrese e-mail obtinute prin intermediul acestuie site.


Nu divulga adresa dumneavostra de e-mail altor persone care acceaza paginile acestui site fara acordul dumneavostra explicit. Informatie pentru dumneavostra pot fi folosite de noi doar in scopuri asociate comercilazizarii servicilor si produselor din magazinul on line:
Procesarea comenzilor
Oferirea  de produse si /sau servicii
Solutionarea cererilor si sau a  reclamtilor  facute catre noi.
Inregistrarea informatilor despre dumneavostra in vederea promovari si ofertelor ,si reducilorsi a altor benefici.

DREPTURI DE AUTOR
Integrul continut al magazinului online
www.malikacolors.ro  imagini, texte, grafice, simboluri ,brandur,produsele si elemente de grafica web ,scripturi  programe si alte date ,este propietatea Malika Colors si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de AUTOR . Folosirea fara acordul  Malika Colors  a oricar elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

CUM CUMPAR?
Cum palsez o comanda?
Pentru face o  comanda on –line selectati produsul  dorit din catalog, apasand pe pe link-ul ADAUGA IN COS.....care se afla pe pagina fiecare produs din site,Pentru a putea finaliza o comanda trebuie sa fiti in prealabil autentificat.Daca nu aveti un cont ve trebuie sa creati unul.Daca aveti introduceti –va adresa de e - mail  si parola .Dupa autentificare,urmati link-ul de finalizare comenzii.Apoi se va deschide o pagina de comanda in care veti alege diverse optiuni legate de livrare,In pagina de comanda puteti gestiona produsele adunate in cosul dumneavostra de cumparaturi (prin operatie de eliminare si prin determinarea cantitatii). In aceeasi pagina veti putea selecta:modul de livare a produselor alese si modul de plata .Dupa ce treceti prin toate aceste etape apasati pe butonul Continua.Dupa acest pas comanda a fost plasata,produsele urmand a fi trimise pe adresa folosita la inregistrarea dumneavostra pe site.Veti primi pe e-mail datele comenzii si factura proforma pemtru plata acesteia .Este bine de stiut ca introducerea de produse in cos nu implica obligatia de a face o comanda .

CUM IMI MODIFIC SAU ANULEZ COMANDA ?
Daca va razganditi inainte sa apasati pe butonul de trimire a comenzii, puteti elimina din cosul dumneavostra de cumapraturi produsele pe care nu mai dorit sa le achizionati sau puteti modifica amanuntele dorite legate de livrare sau de metode de plata .Daca ati plasat deja comanda ,puteti puteti efectua eventualele modificari numai daca produsele nu a fost deja expediate catre dumneavostra .Trimitand un e-mail la comenzi@malikacolors.ro . Acelasi procedeu este valabil si si in cazul aulari comenzii.

MODALITATI SI PRETURI DE LIVRARE
Care sunt optiunile de livrare ?

Puteti opta sa primiti produsele comandate in urmatoarele modalitati:
Prin Curier: GRATIS  pentru comenzile de peste de 150 RON  (in zona de acoperire  a curierului rapid urgent cargus Http://www.urgent-curier.ro/articol/30/acoperire -nationala)
15RON pentru comenzile cu valoare totala sub 150 RON

ESTE NEVOI DE SEMNATURA MEA LA PRIMIREA PRODUSELOR?
Intrucat primiti produsele comandate pe baza unei facturi,este necesar sa semnati la primirea chitantei,pemtru pentru a nu exista dubii asupra efectuari livarii si ,implicit,a platii .Este deci si in avantajul dumneavostra sa semnati la primirea produselor ,pentru a putea demonstra ulterior in caz de nevoie , ca ati efectuat plata.

CUM POT PLATI PENTRU PRODUSELE CUMPARATE?
Exista mai multe modalitati de plata in functie de preferintele dumneavostra.
Puteti opta pentru:
Achitare produselor la livrare cash  pe baza facturi ce isoteste coletul (livrat prin curier urgent-cargus).
Achitare in avans prin ordin de plata prin banc BRD  in contul :RO 86 BRDE 360SV98375423600 (de la un ghiseu bancar sau prin mandat postal )
Pentru valori de comenzi care depasesc 500 RON ,este nevoie de acitarea unei sume in avans in contul mentionat mai sus . In toate aceste situatii un operator Malika va stabili cu DVS detalile finale.

POT FOLOSI MAI MULTE METODE DE PLATA?
Puteti folosi diverse metode de plata pentru comenzi diferite .Nu puteti opta pentru mai multe modalitati de plata in cadrul aceleiasi comenzi.

IN CAT TIMP PRIMESC PRODUSELE COMANDATE?
Pentru produsele unde disponibilitate de stoc este imediata  un operator Malika va va contacta pentru detalii . Termenul de livrare variaza de obicei intre 3 in 5 zile ,in functie de locatia produselor si de adresa dumneavostra.
Zile Lucratoare.

Va multumim pentru buna colaborare si increderea acordata !!

Team  MalikaColors.

Malika Colors © 2017 • Toate drepturile sunt rezervate | ANPC

Contacteaza-ne